Recensies

Plus Belle Weddingplanner
Lieve madelein,
Wij hebben een heerlijk zorgeloze dag gehad en hebben volledig kunnen genieten. Jij hebt ons geholpen met alle voorbereidingen en op de dag zelf heb jij alles in goede banen geleid. Je bent een lieve vrouw die ontzettend georganiseerd te werk gaat. In momenten van paniek zorgde jij voor rust en overzicht. Jij onderhield het contact met alle leveranciers en ook vanuit hen heb ik alleen maar lovende woorden over jou gehoord. Met jouw ervaring en creativiteit heb jij geholpen met het maken van alle keuzes en dit heeft geresulteerd in een prachtige trouwdag.
Hartelijk bedankt voor alles! Liefs, Virgil & Tanya
Plus Belle Weddingplanner
Virgil & Tanya
Wij zijn via-via in contact gekomen met Madelein. Een superenthousiaste, vriendelijke én ondernemende vrouw. Ze heeft veel stress bij ons weggenomen en hierdoor konden wij optimaal genieten van de voorbereidingen en natuurlijk van de dag zelf! Een mooiere dag hadden wij ons echt niet kunnen wensen. Madelein, namens Sofie en mij, tienduizend kusjes voor alles!!! Wij zullen je aanraden bij iedereen die nog gaat trouwen want dit hadden wij voor geen goud willen missen.
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Peter & Sofie
Plus Belle Weddingplanner
Vorig jaar zijn wij getrouwd op landgoed Elswout in de Orangerie. Madelein van Plus Belle ontzorgt en dat zorgt ervoor dat je zelf de hele dag kunt genieten in plaats van geleefd te worden! Positiviteit en enthousiasme zijn steekwoorden die goed bij Madelein passen. Wij hebben dankzij haar een topdag gehad!
Plus Belle Weddingplanner
Kurt & Mandy
Niets ten nadele van onze vrienden, maar voor het ceremoniemeesterschap heb je een professional nodig. Wij waren al een flink deel op weg in het organiseren van onze bruiloft toen we tot de conclusie kwamen dat we dit niet meer alleen konden doen. Madelein is ingesprongen en had direct precies in de gaten hoe wij het graag wilden. Ze had super veel tips en kennis en dit hadden wij onmogelijk zelf zo voor elkaar kunnen krijgen.
Op de huwelijksdag zelf heeft ze er voor gezorgd dat wij ons nergens druk over hoefden te maken. Alles verliep vlekkeloos dankzij Madelein. Onze vrienden en familie en natuurlijk wijzelf hebben allemaal 100% kunnen genieten. Dank je wel!
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Jamie & Petra
Plus Belle Weddingplanner
Madelein, een topper! Heerlijk relaxte meid, signaleert en ontneemt de nodige kleine "stress momentjes". Heerlijk om met haar samen te werken aan onze fantastische bruiloft! Madelein als weddingplanner was voor ons absoluut de perfecte uitkomst voor een huwelijk met drie kinderen erbij! We rocked it!!
Plus Belle Weddingplanner
Jurgen & Kim
Madelein is een fantastisch mens, vriendin en geweldige ceremoniemeester! Het hele jaar in alle voorbereidingen naar de bruiloft toe hebben we al zoveel aan Madelein gehad door haar geruststellende woorden, haar ervaring, goede netwerk en een flinke dosis enthousiasme en liefde voor haar vak.
Door haar eerdere werk als kraamverzorgster heeft ze veel mensenkennis opgedaan en is communicatief en empatisch onwijs goed. Ondanks dat we vooraf niet precies wisten waar we aan begonnen liet Madelein ons onze plannen uitwerken en wist ons precies daar te sturen wanneer dat nodig of prettig was. Het hele jaar door hebben we genoten van alle gezellige borrels, etentjes en lunches om alles voor onze trouwdag te bespreken en te regelen.
Madelein heeft het talent om alles te regelen als je dat wenst maar ook het talent om langs de zijlijn mee te lopen en precies aan te voelen wat er nodig was. Uiteindelijk leidde dat tot een ontspanning voorbereiding, duidelijkheid voor onze gasten, een fijne samenwerking met de trouwlocatie en al onze samenwerkingspartner én een geweldig uitgetypt draaiboek waar zij zelf maar ook de samenwerkingspartner goed mee uit de voeten konden. Onze trouwdag was tot in de puntjes georganiseerd en verliep op alle fronten zoals we dat gehoopt hadden. Madelein en haar man waren relaxt en genoten zelf ook van onze trouwdag wat we achteraf ook terug hoorden van onze gasten.
Vanaf 's ochtends vroeg tot midden in de nacht stond Madelein klaar voor ons en alle gasten. Ze heeft een natuurlijke houding en oogt ontspannen, het plezier straalt er vanaf en dat is zo leuk om te zien! Niets is Madelein te veel gevraagd, maar zorgt er ook voor dat ze niet teveel hooi op haar vork neemt. Achteraf kregen wij zelfs complimenten over Madelein van de trouwlocatie Safari Lodge, de DJ (FlexyFrank) en onze live schilder (Ferdinand Schonberger). Mocht je nog twijfelen of je voor een onbekende ceremoniemeester of weddingplanner zal gaan, maak kennis metMadelein en ik garandeer je dat je na 1 gesprek niet meer anders zou willen en je hier zeker geen spijt van zal gaan krijgen.
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Frank & Florin
Plus Belle Weddingplanner
Ik heb Madelein leren kennen als een warme, enthousiaste vrouw die een goed luisterend oor heeft en mensen heel goed aanvoelt.
Een vrouw waar je je snel op je gemak voelt en weet waar zij het over heeft. Verzorgt alles tot in de puntjes en met haar brede netwerk is heel veel mogelijk. Op zoek naar een weddingplanner? Gevonden!!
Plus Belle Weddingplanner
Karin
Vanwege ons drukke leven hadden wij gekozen voor Madelein als onze weddingplanner van A tot Z. Wat hebben wij veel stress en tijd bespaard door Madelein alles toe te vertrouwen!
Maar hoe?
Het was ontzettend fijn om met Madelein alles te regelen en we hebben het gehele proces van het uitdenken van de bruiloft met plezier ervaren. Madelein was altijd heel vrolijk, positief en opgewekt. Het was altijd erg gezellig als ze bij ons langskwam om dingen te bespreken. Madelein heeft onze bruiloft met veel oog voor detail tot in de puntjes verzorgd! Wij raden Madelein zeker aan als je de voorbereiding op de bruiloft geheel stressvrij wil beleven. Op de grote dag zelf kun je heerlijk zorgeloos genieten want ook dan regelt Madelein alles voor je.
Een dikke vette 10 plus!!!!!!
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Heel erg bedankt en een dikke knuffel van Mitchell en Lisette van der Meij
Plus Belle Weddingplanner
Trouwen in onze eigen tuin tijdens mijn 40e verjaardag en dan ook nog eens als verrassing voor alle gasten…. Hoe organiseer je dat? Dan schakel je madelein in want Madelein is een topper!!! Haar lach en enthousiasme werkten vanaf minuut 1 zeer aanstekelijk.
De voorbereidingen waarin ze met alles meedacht, maar ons wel goed hoorde, incl notulen en moodboard waren een aanwinst en iedere keer een gezellig feestje.
Op de dag zelf heeft ze gezorgd voor de sfeer die we wilden in de tuin en konden we iedere minuut van de dag zelf relaxen. Ze is op de achtergrond aanwezig en werkt keihard.
Wat een verrassing toen we ’s nachts het huis inliepen en ook dankzij Madelein alles aan kant was! Zoek je iemand die weet wat ze kan, creatief, warm, duidelijk, leidend en vrolijk is dan moet je zeker bij Plus Belle zijn.
Dankzij haar was het vanaf het aanzoek tot het laatst 1 groot relaxt avontuur! En dankzij haar ook precies de juiste DJ gevonden wat het feest extra bijzonder maakte.
Plus Belle Weddingplanner
Johan & Sandra
Super ervaring met madelein! Zo goed geholpen en zo begripvol!
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Jordy & Lotte
Plus Belle Weddingplanner
Lieve Madelein,
Je kwam op mijn pad doordat we allebei wedding professionals zijn. En dat was een schot in de roos!
Je wilde ons helpen bij de organisatie van ons huwelijk in Drenthe. Na een superfijn en uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons thuis in Haarlem hebben we onze wensen uitgesproken. Vanaf dat moment hadden we het volledige vertrouwen in jouw aanpak.
Jij luistert goed en leest tussen de regels door. Je bent bescheiden maar treed op de voorgrond als je er moet staan als weddingplanner. ‘Onzichtbaar’ maar onmisbaar op de dag van je leven! Je houdt je aan de gemaakte afspraken en zet net nog even een stapje verder waar ‘gewone’ mensen zouden stoppen.
Je werkt keihard maar de lach zal nooit van je gezicht verdwijnen. Niets is jou te veel. Onze gasten gingen in de loop van de dag steeds een beetje meer van je houden😉❤️ en sloten je in hun harten.
Tot in de details was jij daar om ons te ontzorgen en relaxed te genieten van een bijzonder mooie trouwdag.
Je was en bent goud waard, aan alle bruidsparen... laat je vrienden lekker genieten van jullie dag en geef ze niet die zware taak, vraag @plusbelleweddingplanner en heb de dag van je leven!
We hebben het al vaak gezegd maar 1000maal dank Madelein!!!
Plus Belle Weddingplanner
Liefs Jona & Nicolette
Eerst even terug in de tijd. Het was op 1 juli 2016 dat onze vrienden Madelein en Dennis elkaar het jawoord gaven. Wij waren bevoorrecht om 2 dagen met het bruidspaar op te trekken, en wat waren dit mooie, goed georganiseerde, en vooral liefdevolle dagen.
Dit deed mij eraan denken dat ik (op dat moment) 4 jaar geleden Sabine gevraagd had om met mij te trouwen.. Nu zijn wij niet zo goed in het vooruit plannen van dingen, (dat blijkt wel) maar na 4 jaar en het voorbeeld van Madelein en Dennis vers in ons geheugen dachten we JA, dit willen wij ook.
Maar hoe?
Madelein, hoe doe je dit? Waar moeten we beginnen? Wanneer moeten we wat doen? Dit is niet iets wat je vaak doet zeg maar.. Kan jij ons niet hierbij helpen? En haar antwoord was, vol passie, Ja... Dat lijkt mij super leuk om te doen. En die avond werd het erg laat, er waren al een drietal goeie ideeën geboren… oké, een idee is leuk maar nu? Madelein zei toen, rustig aan jongens ik regel het.
De voorbereiding is een periode van puzzelstukjes die hun plek moeten vinden.. locatie zoeken, binnenland of buitenland? Alle opties zijn voorbij gekomen, met zeer concrete offertes. Wat heel prettig is omdat je een idee wilt hebben wat zoiets gaat kosten. De structuur en de rust die Madelein hierbij bracht was van grootse waarde. Ze bracht overzichtelijke opties, zonder onze wensen uit het oog te verliezen.
Tja, dan komt de grote dag eraan. 26 April 2017… een dag die in het teken stond van 'LIEFDE' Een dag die mede door de professionaliteit, de voorbereidingen, het meedenken, de creativiteit maar vooral de passie van Madelein een dag is geworden om nooit te vergeten. Een dag die stond voor 'LIEFDE'
Voor een ieder die net als ons, niet weet waar te beginnen, of die professionele ondersteuning zoekt voor deze bijzondere dag dan is niet de vraag of, maar dan moet je Plus Belle weddingplanner Madelein hebben.
Madelein bedankt voor jouw vrolijke, professionele, passievol en liefdevolle bijdrage aan onze huwelijksdag. ♥️
Plus Belle Weddingplanner
Plus Belle Weddingplanner
Chris & Sabine Kenselaar
Plus Belle Weddingplanner
Wat een mooie site heeft Plus Belle Weddingplanner. Stijlvol, puur, eenvoudig en uitnodigend… Warmte en persoonlijke aandacht overheersen bij het organiseren en in het contact. Tot in de kleinste details perfect geregeld. Dit alles maakt dat je deze warmte meedraagt in je herinnering.
Plus Belle Weddingplanner
Bert & Jeannette
Onze ervaring met Plus Belle Weddingplanner

Vul jullie ervaringen in en kom ook op de site.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.