Over mij

Plus Belle Weddingplanner
Mijn droom… Nooit echt werkelijkheid, totdat alles op zijn plek viel…
Na mijn tien jaar lange ervaring in de kraamzorg nam ik de grote stap om mijn eigen bedrijf op te zetten; Plus Belle!
Ik zocht al lang naar dè baan waarbij ik de volgende dingen kon combineren: mijn liefde voor mensen, betrokkenheid, het goed kunnen luisteren, doorvragen, de persoonlijkheid in iemand naar boven halen, het gevoel geven dat iedereen zichzelf kan zijn, mijn creativiteit en mijn oog voor detail. Ik ben er dan ook erg trots op dat ik mijn dromen achterna ben gegaan en dat ik prachtige bruiloften mag begeleiden.
Plus Belle Weddingplanner
Het hebben van een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie onbevangen kunnen genieten van een mooie periode in jullie leven. Als professionele weddingplanner kan ik jullie ondersteunen in alles wat er bij het plannen van een bruiloft komt kijken. In deze bijzondere periode zal ik jullie goed leren kennen en ben ik jullie steun en toeverlaat. Doordat ik mij goed kan inleven in de wensen en ideeën van mijn bruidsparen, zorg ik ervoor dat het een bruiloft wordt waarvan jullie zeggen: ‘Zo willen wij het! Dit zijn wij!’.
Samen maken wij jullie dag tot een persoonlijke, onvergetelijke en meer dan mooie dag! Als ik jullie dan zie stralen op de bruiloft te midden van alle familie en vrienden, straal ik stiekempjes op de achtergrond mee… Op die éne dag!
Liefs Madelein